Petició de reserves
APARTAMENTS L'ESTEL VIL·LES BRUSI

Com arribar-hi?

 

El conjunt residencial d’Apartaments l’Estel i Vil·les Brusi es troba al bell mig de la badía de Sant Pol-S’Agaró, un dels paratges més excepcionals de la Costa Brava.

Amb una explèndida vista sobre el mar i només a uns 150 metres de la platja, gaudeix de la tranquilitat d’una urbanització privada i de la comoditat de disposar de tot tipus de serveis en un radi inferior als 300 metres (supermercats, restaurants, farmacia, gasolinera, autobus, etc.).

Un tracte personalitzat i uns equipaments moderns aporten el valor afegit per gaudir d’unes vacances maravelloses en qualsevol època de l’any.

 

Com arribar?

 

cotxe

Cotxe

Si viatja amb vehicle particular procedent de la zona de Barcelona per autopista (A-7) o carretera Nacional (N-II) ha de pendre la comarcal 253 a Maçanet de la Selva que entronca amb la C-257, direcció Platja d’Aro/Sant Feliu. Cal deixar aquesta carretera, a la sortida de Castell d’Aro-S’Agaró. Agafant la direcció a S’agaró, després d’uns 2,5 km s’arriba a una rotonda. Cal pendre direcció Sant Feliu i, després de 150 metres girar a la dreta per un carrer que dona accès als apartaments.

Si viatja amb vehicle particular procedent de França per l’Autopista A-7 (E-15) cal deixar-la per la sortida Girona Sud i agafar la comarcal C-250 direcció Platja d’Aro/Sant Feliu. Cal deixar aquesta carretera, a la sortida de Castell d’Aro-S’Agaró. Agafant la direcció a S’agaró, després d’uns 2,5 km s’arriba a una rotonda. Cal pendre direcció Sant Feliu i, després de 150 metres girar a la dreta per un carrer que dona accès als apartaments.

 

bus

Autobús públic

Amb autobús des de Barcelona (Autobusos SARFA) cal pendre un bitllet per S’Agaró (el trajecte dura uns 90 minuts).

Amb autobús des de Girona (Autobusos TEISA), cal pendre un bitllet per Sant Feliu de Guixols (el trajecte dura uns 50 minuts).

 

avio

Avió

Els aeroports més propers són:

El de Girona, a uns 35 km de S’agaró. Nombroses companyies de baix preu ofereixen vols a Girona des de molts països d’Europa.
El de Barcelona (El Prat), a uns 110 km de S’Agaró.

 

tren

Tren

L’estació de tren més propera és la de Girona (connectada amb Sant Feliu a través d’autobús). També la de Caldes de Malavella (amb menys convinacions d’autobús).

Contacte

Vil·les Brusi - Apartaments l'Estel
Barri de Sant Pol 17248 - S'Agaró (Girona)

Tels. +34 972 320 648
+34 972 230 600

info@brusisantpol.com

Contacta amb nosaltres: (+34) 972 320 648, (+34) 972 230 600 o enviant un correu a: info@brusisantpol.com
iglesiesassociats