Petició de reserves
APARTAMENTS L'ESTEL VIL·LES BRUSI

Qui som?

Brusi Sant Pol, S.L.

és una empresa familiar, amb una experiència de més de 50 anys de servei, dedicada exclusivament al lloguer dels seus propis apartaments i viles.

Brusi Sant Pol, S.L. posa a la seva disposició una completa oferta d’apartaments i vil·les a la privilegiada platja de Sant Pol i S’Agaró, (entre Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro) molt a prop d’altres poblacions de la Costa Brava, com Palamós, Palafrugell, La Bisbal, Pals, Tossa de Mar, Lloret de Mar, etc. Tots els apartaments i vil·les gaudeixen de vistes al Mar Mediterrani i places de pàrquing privades. El complex disposa de zones enjardinades i els apartaments d’una piscina exclusiva per als seus clients.

La situació d’aquests apartaments i vil·les, a 30 minuts de la ciutat de Girona, a 40 de minuts de Figueres, on podem visitar el Museu Dalí o 50 minuts de la ciutat de Barcelona, amb la seva Sagrada Família de l’arquitecte modernsita Antoni Gaudí, el seu Museu Picasso o la Fundació Miró; fan possibles unes vacances en un entorn tranquil, i prop de ciutats on fer shopping, visites culturals, senderisme, cicloturisme, esports nàutics, golf, spa o gaudir de la premiada gastronomia de la zona, amb més de 40 restaurants amb estrelles Michelin.

La proximitat de l’Aeroport de Girona (35 minuts) o l’Aeroport de Barcelona (60 minuts) facilita els viatges de llarga i mitja distància.

Brusi Sant Pol, S.L. és una empresa familiar, amb una experiència de més de 50 anys de servei, dedicada exclusivament al lloguer dels seus propis apartaments i viles. Oferim un tracte directe als clients i uns contractes sense intermediaris.

Membre de l’Associació turística d’apartaments ATA.

logoata

Contacte

Vil·les Brusi - Apartaments l'Estel
Barri de Sant Pol 17248 - S'Agaró (Girona)

Tels. +34 972 320 648
+34 972 230 600

info@brusisantpol.com

Contacta amb nosaltres: (+34) 972 320 648, (+34) 972 230 600 o enviant un correu a: info@brusisantpol.com
iglesiesassociats